Particularităţile contabilităţii din domeniul activităţii unităţilor cu profil alimentar din cadrul întreprinderilor agricole
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
316 13
Ultima descărcare din IBN:
2024-04-05 10:10
SM ISO690:2012
BULGARU, Veronica, ŞEVCIUC, Tatiana. Particularităţile contabilităţii din domeniul activităţii unităţilor cu profil alimentar din cadrul întreprinderilor agricole. In: Contabilitatea: : provocări actuale şi aspiraţii pentru viitor, 4 aprilie 2012, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2012, pp. 263-267. ISBN 978-9975-75-619-8..
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Contabilitatea 2012
Conferința "Contabilitate: provocări actuale şi aspiraţii pentru viitor"
Chişinău, Moldova, 4 aprilie 2012

Particularităţile contabilităţii din domeniul activităţii unităţilor cu profil alimentar din cadrul întreprinderilor agricole


Pag. 263-267

Bulgaru Veronica, Şevciuc Tatiana
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 12 aprilie 2022


Rezumat

At present in certain agricultural enterprises function canteens for providing food for our employees engaged in the field of technological works. The respective canteens as a rule are of smile proportions having a seasonal character and catering an insignificant number of clients. The methods of bookkeeping of expenses and accounting of their cost or sale price of the prepared meals revealed in the literature of specialty are justified in the conditions of trade methods with food profile of large proportions that develop a diverse and ample activity in this area. That is why it was examined the peculiarities and possibilities of bookkeeping of the expenses related to the canteens functioning being on the balance sheet of the agricultural enterprises.