Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor în context pandemic: provocări și realizări
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
365 6
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-14 19:37
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
[377.091:663/664]:004 (1)
Învățământ specializat/de specialitate. Învățământ tehnic, profesional. Școli, institute, colegii profesionale/tehnice. Politehnici. Școli de meserii (273)
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (594)
Producerea și consevarea alimentelor solide (1475)
Știința și tehnologia calculatoarelor. Calculatoare. Procesarea datelor (4184)
SM ISO690:2012
PROȚIUC, Silvia, PUTINĂ, Dorina. Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor în context pandemic: provocări și realizări. In: Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională, 2022, nr. 1(131), pp. 47-49. ISSN 1810-6455. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.6227166
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională
Numărul 1(131) / 2022 / ISSN 1810-6455

Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor în context pandemic: provocări și realizări

The Catering and Food Processing Excellence Center in Pandemic Context: Challenges and Achievements

DOI:https://doi.org/10.5281/zenodo.6227166
CZU: [377.091:663/664]:004

Pag. 47-49

Proțiuc Silvia, Putină Dorina
 
Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor, mun. Bălţi
 
 
Disponibil în IBN: 2 martie 2022


Rezumat

Instituțiile de învățământ profesional tehnic s-au confruntat cu numeroase provocări din cauza situației pandemice. Articolul împărtășește experiența Centrului de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor de gestionare a dificultăților asociate cu trecerea la instruirea online, precum și realizările din această perioadă.

Technical vocational education institutions have faced numerous challenges due to the pandemic situation. The article shares the experiences of the Catering and Food Processing Excellence Center in managing the difficulties associated with switching to online training, as well as the achievements obtained during this period.

Cuvinte-cheie
instrumente digitale, predare-învățareevaluare, calitatea instruirii, platforme de învăţare,

digital tools, teaching-learning-assessment, quality of training, learning platforms