Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
365 6 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-14 19:37 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
[377.091:663/664]:004 (1) |
Învățământ specializat/de specialitate. Învățământ tehnic, profesional. Școli, institute, colegii profesionale/tehnice. Politehnici. Școli de meserii (273) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (594) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1475) |
Știința și tehnologia calculatoarelor. Calculatoare. Procesarea datelor (4184) |
SM ISO690:2012 PROȚIUC, Silvia, PUTINĂ, Dorina. Centrul de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor în context pandemic: provocări și realizări. In: Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională, 2022, nr. 1(131), pp. 47-49. ISSN 1810-6455. DOI: https://doi.org/10.5281/zenodo.6227166 |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista Didactica Pro…, revistă de teorie şi practică educaţională | ||||||
Numărul 1(131) / 2022 / ISSN 1810-6455 | ||||||
|
||||||
DOI:https://doi.org/10.5281/zenodo.6227166 | ||||||
CZU: [377.091:663/664]:004 | ||||||
Pag. 47-49 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Instituțiile de învățământ profesional tehnic s-au confruntat cu numeroase provocări din cauza situației pandemice. Articolul împărtășește experiența Centrului de Excelență în Servicii și Prelucrarea Alimentelor de gestionare a dificultăților asociate cu trecerea la instruirea online, precum și realizările din această perioadă. |
||||||
Cuvinte-cheie instrumente digitale, predare-învățareevaluare, calitatea instruirii, platforme de învăţare, digital tools, teaching-learning-assessment, quality of training, learning platforms |
||||||
|