Alimentaţia ca factor de risc în hepatitele cronice virale de etiologia HCV
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
321 6
Ultima descărcare din IBN:
2023-10-12 13:06
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
613.2:616.36 (2)
Dietă. Principii de nutriţie aplicate la hrană şi alimente (181)
Patologia sistemului digestiv. Tulburări ale tubului alimentar (1732)
SM ISO690:2012
LUPAŞCO, Iulianna, DUMBRAVA, Vlada-Tatiana, GRIBINIUC, Anatol, LUPAŞCO, Daniella. Alimentaţia ca factor de risc în hepatitele cronice virale de etiologia HCV. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 10-11 noiembrie 2021, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2021, SNE, pp. 50-52. ISBN 978-9975-158-60-2.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Integrare prin cercetare și inovare.
SNE, 2021
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare"
Chișinău, Moldova, 10-11 noiembrie 2021

Alimentaţia ca factor de risc în hepatitele cronice virale de etiologia HCV

CZU: 613.2:616.36

Pag. 50-52

Lupaşco Iulianna, Dumbrava Vlada-Tatiana, Gribiniuc Anatol, Lupaşco Daniella
 
Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu“
 
Proiecte:
 
Disponibil în IBN: 12 ianuarie 2022


Dublin Core Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<oai_dc:dc xmlns:dc='http://purl.org/dc/elements/1.1/' xmlns:oai_dc='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc/ http://www.openarchives.org/OAI/2.0/oai_dc.xsd'>
<dc:creator>Lupaşco, I.A.</dc:creator>
<dc:creator>Dumbrava, V.A.</dc:creator>
<dc:creator>Gribiniuc, A.I.</dc:creator>
<dc:creator>Lupaşco, D.F.</dc:creator>
<dc:date>2021</dc:date>
<dc:source>Integrare prin cercetare și inovare. (SNE) 50-52</dc:source>
<dc:title>Alimentaţia ca factor de risc &icirc;n hepatitele cronice virale de etiologia HCV</dc:title>
<dc:type>info:eu-repo/semantics/article</dc:type>
</oai_dc:dc>