Contabilitatea costurilor aferente preparării bucatelor la cantinele din cadrul entităţilor agricole
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
251 0
SM ISO690:2012
BULGARU, Veronica. Contabilitatea costurilor aferente preparării bucatelor la cantinele din cadrul entităţilor agricole. In: Contabilitatea: , auditul și analiza economică între conformitate, schimbare și performanță, 2 aprilie 2015, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2015, pp. 60-62. ISBN 978-9975-75-755-3.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Contabilitatea 2015
Conferința "Contabilitatea, auditul și analiza economică între conformitate, schimbare și performanță"
Chişinău, Moldova, 2 aprilie 2015

Contabilitatea costurilor aferente preparării bucatelor la cantinele din cadrul entităţilor agricole


Pag. 60-62

Bulgaru Veronica
 
Universitatea Agrară de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 31 decembrie 2021


Rezumat

Currently, within some agricultural enterprises, operates canteens for the employees involved in the technological field work. The accounting for costs related to cooking in canteens, and sell them differs from those used in commercial food profile unites. Moreover, following the implementation of new accounting regulations, changes have occurred in the accounting treatment of costs related to cooking, which requires the need to examine them.

Cuvinte-cheie
Accountancy, cost, dishes, canteen, Agricultural enterprise