Articolul precedent |
Articolul urmator |
251 0 |
SM ISO690:2012 BULGARU, Veronica. Contabilitatea costurilor aferente preparării bucatelor la cantinele din cadrul entităţilor agricole. In: Contabilitatea: , auditul și analiza economică între conformitate, schimbare și performanță, 2 aprilie 2015, Chişinău. Chișinău, Republica Moldova: Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM, 2015, pp. 60-62. ISBN 978-9975-75-755-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Contabilitatea 2015 | ||||||
Conferința "Contabilitatea, auditul și analiza economică între conformitate, schimbare și performanță" Chişinău, Moldova, 2 aprilie 2015 | ||||||
|
||||||
Pag. 60-62 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Currently, within some agricultural enterprises, operates canteens for the employees involved in the technological field work. The accounting for costs related to cooking in canteens, and sell them differs from those used in commercial food profile unites. Moreover, following the implementation of new accounting regulations, changes have occurred in the accounting treatment of costs related to cooking, which requires the need to examine them. |
||||||
Cuvinte-cheie Accountancy, cost, dishes, canteen, Agricultural enterprise |
||||||
|