Articolul precedent |
Articolul urmator |
368 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-09-11 22:16 |
SM ISO690:2012 BOLOHAN, Livia, TABĂRA (GORCEAG), Maria, DODON, Adelina, DICUSAR, Galina. Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji. In: Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei, 7 iunie 2016, Cahul. Cahul: Centrografic, 2016, Vol.1, pp. 339-342. ISBN 978-9975-88-007-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei Vol.1, 2016 |
||||||
Conferința "Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei" Cahul, Moldova, 7 iunie 2016 | ||||||
|
||||||
Pag. 339-342 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
În lucrarea dată prezentăm unele aspecte din studierea fructelor GOJI (soiul Goji Chinezesc (Lycium Chinense) şi Goji Tibetan (Lycium Barbarum)) recoltate în Republica Moldova. Obiectivul de bază a fost cercetarea indicilor organoleptici şi a proprietăţilor fizico – chimice a acestor fructe, precum şi variaţia lor în funcţie de aplicarea procesului de uscare. |
||||||
Cuvinte-cheie goji, Lycium Chinense, Lycium Barbarum, Vitamine, antioxidanţi, substanţe nutritive, uscare |
||||||
|
DataCite XML Export
<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?> <resource xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xmlns='http://datacite.org/schema/kernel-3' xsi:schemaLocation='http://datacite.org/schema/kernel-3 http://schema.datacite.org/meta/kernel-3/metadata.xsd'> <creators> <creator> <creatorName>Bolohan, L.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Tabăra (Gorceag), M.</creatorName> <affiliation>Gradina Botanică (Institut) a AŞM, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Dodon, A.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> <creator> <creatorName>Dicusar, G.C.</creatorName> <affiliation>Universitatea Tehnică a Moldovei, Moldova, Republica</affiliation> </creator> </creators> <titles> <title xml:lang='ro'>Aspecte în studiul indicilor de calitate a fructelor goji</title> </titles> <publisher>Instrumentul Bibliometric National</publisher> <publicationYear>2016</publicationYear> <relatedIdentifier relatedIdentifierType='ISBN' relationType='IsPartOf'>978-9975-914-90-1</relatedIdentifier> <subjects> <subject>goji</subject> <subject>Lycium Chinense</subject> <subject>Lycium Barbarum</subject> <subject>Vitamine</subject> <subject>antioxidanţi</subject> <subject>substanţe nutritive</subject> <subject>uscare</subject> </subjects> <dates> <date dateType='Issued'>2016</date> </dates> <resourceType resourceTypeGeneral='Text'>Conference Paper</resourceType> <descriptions> <description xml:lang='ro' descriptionType='Abstract'><p>În lucrarea dată prezentăm unele aspecte din studierea fructelor GOJI (soiul Goji Chinezesc (Lycium Chinense) şi Goji Tibetan (Lycium Barbarum)) recoltate în Republica Moldova. Obiectivul de bază a fost cercetarea indicilor organoleptici şi a proprietăţilor fizico – chimice a acestor fructe, precum şi variaţia lor în funcţie de aplicarea procesului de uscare.</p></description> <description xml:lang='en' descriptionType='Abstract'><p>In this paper we present some aspects of studying Goji berries (two types of berries: Chinese Goji (Lycium chinense) and Tibetan Goji (Lycium Barbarum)) harvested in Republic of Moldova. The main objective has been researching the organoleptic indices and physico - chemical properties of these fruits, as well as their variation in dependence of the application of drying process.</p></description> </descriptions> <formats> <format>application/pdf</format> </formats> </resource>