Problematica realizării inovaţiilor în industria alimentară (în baza exemplului regiunii de dezvoltare sud)
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
361 9
Ultima descărcare din IBN:
2024-06-04 07:27
SM ISO690:2012
ROŞCA-SADURSCHI, Liudmila. Problematica realizării inovaţiilor în industria alimentară (în baza exemplului regiunii de dezvoltare sud). In: Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice, 12-13 mai 2011, Cahul. Cahul: Tipografia "Centrografic" SRL, 2011, Volumul II, pp. 65-76. ISBN 978-9975-914-58-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice
Volumul II, 2011
Conferința "Conferinţa ştiinţifică de totalizare a activităţii de cercetare a cadrelor didactice"
Cahul, Moldova, 12-13 mai 2011

Problematica realizării inovaţiilor în industria alimentară (în baza exemplului regiunii de dezvoltare sud)


Pag. 65-76

Roşca-Sadurschi Liudmila
 
Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu“, Cahul
 
 
Disponibil în IBN: 24 martie 2021


Rezumat

Évolution des dynamiques mondiales convaincre les entreprises locales, de résister à la concurrence d'être plus novateur. Dans cet article sont évalués les résultats d'une enquête menée dans des entreprises alimentaires dans la zone de développement économique dans le sud du pays, de mettre en évidence les problèmes potentiels d'innovation et d'entreprise. Comme le principal problème souligné est le manque de financement et le soutien de l'Etat. Voici quelques comparaisons avec les données d'autres pays sur la part des investissements du budget de l'Etat, les tendances fiscales et l'innovation.