Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral în perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
406 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
612.39+612.017 (1)
Fiziologie. Fiziologie umană și comparată (736)
SM ISO690:2012
BULAT, Olga. Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral în perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 10-11 noiembrie 2020, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2020, SNE, pp. 78-81. ISBN 978-9975-152-50-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Integrare prin cercetare și inovare.
SNE, 2020
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare"
Chișinău, Moldova, 10-11 noiembrie 2020

Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral în perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale

CZU: 612.39+612.017

Pag. 78-81

Bulat Olga
 
Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie
 
 
Disponibil în IBN: 17 noiembrie 2020


Google Scholar Export

<meta name="citation_title" content="Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral &icirc;n perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale">
<meta name="citation_author" content="Bulat Olga">
<meta name="citation_publication_date" content="2020">
<meta name="citation_collection_title" content="Integrare prin cercetare și inovare.">
<meta name="citation_volume" content="SNE">
<meta name="citation_firstpage" content="78">
<meta name="citation_lastpage" content="81">
<meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/78-81_23.pdf">