Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral în perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
407 0
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
612.39+612.017 (1)
Fiziologie. Fiziologie umană și comparată (736)
SM ISO690:2012
BULAT, Olga. Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral în perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale. In: Integrare prin cercetare și inovare.: Ştiinţe ale naturii și exacte, 10-11 noiembrie 2020, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2020, SNE, pp. 78-81. ISBN 978-9975-152-50-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Integrare prin cercetare și inovare.
SNE, 2020
Conferința "Integrare prin cercetare și inovare"
Chișinău, Moldova, 10-11 noiembrie 2020

Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral în perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale

CZU: 612.39+612.017

Pag. 78-81

Bulat Olga
 
Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie
 
 
Disponibil în IBN: 17 noiembrie 2020


Crossref XML Export

<?xml version='1.0' encoding='utf-8'?>
<doi_batch version='4.3.7' xmlns='http://www.crossref.org/schema/4.3.7' xmlns:xsi='http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance' xsi:schemaLocation='http://www.crossref.org/schema/4.3.7 http://www.crossref.org/schema/deposit/crossref4.3.7.xsd'>
<head>
<doi_batch_id>ibn-114095</doi_batch_id>
<timestamp>1719255489</timestamp>
<depositor>
<depositor_name>Information Society Development Instiute, Republic of Moldova</depositor_name>
<email_address>[email protected]</email_address>
</depositor>
</head>
<body>
<collection>
<collection_metadata>
<full_title>Integrare prin cercetare și inovare.</full_title>
</collection_metadata>
<collection_issue>
<publication_date media_type='print'>
<year>2020</year>
</publication_date>
<isbn>978-9975-152-50-1</isbn>
</collection_issue>
<collection_article publication_type='full_text'><titles>
<title>Efectele rațiilor alimentare cu diferit conținut de componente asupra statutului imun umoral &icirc;n perioada diminuării și degradării funcțiilor vitale</title>
</titles>
<contributors>
<person_name sequence='first' contributor_role='author'>
<given_name>Olga</given_name>
<surname>Bulat</surname>
</person_name>
</contributors>
<publication_date media_type='print'>
<year>2020</year>
</publication_date>
<pages>
<first_page>78</first_page>
<last_page>81</last_page>
</pages>
</collection_article>
</collection>
</body>
</doi_batch>