Atmospheric cold plasma – nouă tehnologie de procesare a produselor alimentare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
404 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-06-08 13:49
SM ISO690:2012
STOICA, Maricica, STOICA, Dimitrie, MACOVEI, Boris, FILIMON, Veronica, CIOROMILA, Alina Mihaela. Atmospheric cold plasma – nouă tehnologie de procesare a produselor alimentare. In: Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice, 20 decembrie 2018, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C, 2018, pp. 88-91. ISBN 978-9975-88-056-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice 2018
Conferința "Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice"
Cahul, Moldova, 20 decembrie 2018

Atmospheric cold plasma – nouă tehnologie de procesare a produselor alimentare


Pag. 88-91

Stoica Maricica, Stoica Dimitrie, Macovei Boris, Filimon Veronica, Cioromila Alina Mihaela
 
Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
 
 
Disponibil în IBN: 8 noiembrie 2020