Atmospheric cold plasma – nouă tehnologie de procesare a produselor alimentare
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
485 5
Ultima descărcare din IBN:
2024-06-03 09:07
SM ISO690:2012
STOICA, Maricica, STOICA, Dimitrie, MACOVEI, Boris, FILIMON, Veronica, CIOROMILA, Alina Mihaela. Atmospheric cold plasma – nouă tehnologie de procesare a produselor alimentare. In: Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice, 20 decembrie 2018, Cahul. Cahul, Republica Moldova: Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din C, 2018, pp. 88-91. ISBN 978-9975-88-056-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice 2018
Conferința "Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice"
Cahul, Moldova, 20 decembrie 2018

Atmospheric cold plasma – nouă tehnologie de procesare a produselor alimentare


Pag. 88-91

Stoica Maricica, Stoica Dimitrie, Macovei Boris, Filimon Veronica, Cioromila Alina Mihaela
 
Universitatea „Dunarea de Jos”, Galați
 
 
Disponibil în IBN: 8 noiembrie 2020


Google Scholar Export

<meta name="citation_title" content="Atmospheric cold plasma &ndash; nouă tehnologie de procesare a produselor alimentare">
<meta name="citation_author" content="Stoica Maricica">
<meta name="citation_author" content="Stoica Dimitrie">
<meta name="citation_author" content="Macovei Boris">
<meta name="citation_author" content="Filimon Veronica">
<meta name="citation_author" content="Cioromila Alina Mihaela">
<meta name="citation_publication_date" content="2018">
<meta name="citation_collection_title" content="Inovaţia: factor al dezvoltării social-economice">
<meta name="citation_firstpage" content="88">
<meta name="citation_lastpage" content="91">
<meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/88-91_22.pdf">