Articolul precedent |
Articolul urmator |
477 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-05-07 10:14 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
57.017:634.11:631.563 (1) |
Legi generale. Aspecte teoretice. Caracteristici. Proprietăţi (19) |
Cultura fructelor (1441) |
Lucrări agricole (1228) |
SM ISO690:2012 GAVIUC, Ludmila, BUJOREANU, Nicolae, BEJAN, Nina. Aprecierea gradului de influență a diferitor concentrații de O2 și CO2 din atmosfera boxelor experimentale asupra modificării valorilor unor indici biochimici la fructele de măr pe durata perioadei de păstrare. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, Ed. 5, 23-24 octombrie 2014, Chişinău. 2014, Ediția 5, pp. 348-352. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor Ediția 5, 2014 |
||||||
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor" 5, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2014 | ||||||
|
||||||
CZU: 57.017:634.11:631.563 | ||||||
Pag. 348-352 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The method for storage under controlled environment was used for the purpose of slowing the metabolic processes to maintain the quality of fruits production. It was aimed to achieve optimal conditions of temperature and relative humidity in storage areas and established proportions of CO2 and O2 in the atmosphere for each apple variety. Intensity of oxidation of nutritive substances in apple fruits during long-term storage depended on the temperature and ratio of CO2 and O2 in the refrigerator. |
||||||
Cuvinte-cheie apple fruit, ripening, Senescence, metabolic substances, metabolism, long-term storage, controlledatmosphere. |
||||||
|