Surse noi de perspectivă de arome mentolice
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
473 2
Ultima descărcare din IBN:
2022-01-16 18:26
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
633.88:631.52 (6)
Plante aromatice. Condimente. Plante aleaginoase. Plante colorante. Plante tanante. Plante medicinale (433)
Lucrări agricole (1228)
SM ISO690:2012
ROŞCA, Nina, MUSTEAŢĂ, Grigore, TIMCIUC, Constantin, BARANOVA, Natalia, JELEZNEAC, Tamara, VORNICU, Zinaida. Surse noi de perspectivă de arome mentolice. In: Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor, Ed. 5, 23-24 octombrie 2014, Chişinău. 2014, Ediția 5, pp. 301-303.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor
Ediția 5, 2014
Conferința "Genetica, fiziologia şi ameliorarea plantelor"
5, Chişinău, Moldova, 23-24 octombrie 2014

Surse noi de perspectivă de arome mentolice

CZU: 633.88:631.52

Pag. 301-303

Roşca Nina, Musteaţă Grigore, Timciuc Constantin, Baranova Natalia, Jelezneac Tamara, Vornicu Zinaida
 
Institutul de Genetică, Fiziologie şi Protecţie a Plantelor al AŞM
 
 
Disponibil în IBN: 29 iulie 2020


Rezumat

As a result of research it was found that menthol varieties could be split into two groups: those with high menthol content in the essential oil and menthol content environment. The volatile oil of the first group could easily gain pure menthol and dried leaves of the varieties, origins of the second group were recommended as components of healing teas and as dietary supplements.

Cuvinte-cheie
Mint production, dry leaves, essential oil, menthol, tea