Articolul precedent |
Articolul urmator |
572 2 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-04-05 11:57 |
SM ISO690:2012 CECAN, Anatol. Influenţa activităţii enzimelor peroxidaza şi a polifenoloxidazei asupra proceselor inducţiei florale la pomii de măr. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 42-46. ISBN 978-9975-946-31-5. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” Vol. 15 (1), 2007 |
||||||
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”" Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007 | ||||||
|
||||||
Pag. 42-46 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
The dry substances accumulation and the enzymatic activity to the Starcrimson sort wthant fruit apple trees releases earlier hat to the apple trees with fruit. The enzymatic activity influences not only the formation and differention of the floral fruit charging.The diminishing of the floral induction processes release to the Slava Pobediteleam sort apple trees is the consequence of the charging with high fruiting. The metabolic substances accumulation is in diminishing in the years high yield and limitated agrotechnical measures thouks to the utilizing of these substances to the fruit growths, and the remained substances don`t satisfate totally the floral induction processes the apple trees are disposed to the alternance in fruiting. |
||||||
Cuvinte-cheie Apple trees, Fruiting, Yield |
||||||
|