Influenţa activităţii enzimelor peroxidaza şi a polifenoloxidazei asupra proceselor inducţiei florale la pomii de măr
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
572 2
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-05 11:57
SM ISO690:2012
CECAN, Anatol. Influenţa activităţii enzimelor peroxidaza şi a polifenoloxidazei asupra proceselor inducţiei florale la pomii de măr. In: Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură” : consacrat aniversării a 100 ani de la naşterea profesorului universitar Gherasim Rudi, 28-29 septembrie 2007, Chişinău. Chişinău: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2007, Vol. 15 (1), pp. 42-46. ISBN 978-9975-946-31-5.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”
Vol. 15 (1), 2007
Simpozionul "Realizări şi perspective în horticultură, viticultură, vinificaţie şi silvicultură”"
Chişinău, Moldova, 28-29 septembrie 2007

Influenţa activităţii enzimelor peroxidaza şi a polifenoloxidazei asupra proceselor inducţiei florale la pomii de măr


Pag. 42-46

Cecan Anatol
 
Institutul de Genetica şi Fiziologie a Plantelor
 
 
Disponibil în IBN: 29 iunie 2020


Rezumat

The dry substances accumulation and the enzymatic activity to the Starcrimson sort wthant fruit apple trees releases earlier hat to the apple trees with fruit. The enzymatic activity influences not only the formation and differention of the floral fruit charging.The diminishing of the floral induction processes release to the Slava Pobediteleam sort apple trees is the consequence of the charging with high fruiting. The metabolic substances accumulation is in diminishing in the years high yield and limitated agrotechnical measures thouks to the utilizing of these substances to the fruit growths, and the remained substances don`t satisfate totally the floral induction processes the apple trees are disposed to the alternance in fruiting.

Cuvinte-cheie
Apple trees, Fruiting, Yield