IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "meat"
Efectul acidifiantului NOACK AC PD2 asupra performanțelor bioproductive și indicilor biochimici la puii broiler
Stici Valentina
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-381
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Metode de analiză a indicatorilor de calitate a cărnii de porc
Stici Valentina
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-309
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Definirea metodologiei spectrofotometrice UV-VIS de evaluare a concentrației malondialdehidei ca marker al calității în trasabilitatea a trei tipuri de carne
Stici Valentina, Costin Tatiana
Ştiinţa Agricolă
Nr. 1 / 2022 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202
Disponibil online 9 September, 2022. Descarcări-22. Vizualizări-253
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
UV-VIS spectrophotometry for the malondialdehyde estimation as a quality marker in the pork traceability
Stici Valentina, Costin Tatiana
State Agrarian University of Moldova
Symposium of Agriculture and Food engineering
2021. Iași, România. .
Disponibil online 16 November, 2021. Descarcări-10. Vizualizări-314
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-4 of 4