Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "meat"
Efectul acidifiantului NOACK AC PD2 asupra performanțelor bioproductive și indicilor biochimici la puii broiler |
Stici Valentina |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-379 |
Metode de analiză a indicatorilor de calitate a cărnii de porc |
Stici Valentina |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-309 |
Tendințe și perspective în producerea cărnii cu calități organoleptice, nutriționale și tehnologice superioare |
Rotaru Ilie, Secrieru Sergiu, Cernev Ivan |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-313 |
1-3 of 3