IBN
Închide

Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "meat"
Efectul acidifiantului NOACK AC PD2 asupra performanțelor bioproductive și indicilor biochimici la puii broiler
Stici Valentina
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-379
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Metode de analiză a indicatorilor de calitate a cărnii de porc
Stici Valentina
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-33. Vizualizări-309
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tendințe și perspective în producerea cărnii cu calități organoleptice, nutriționale și tehnologice superioare
Rotaru Ilie, Secrieru Sergiu, Cernev Ivan
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspective
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8.
Disponibil online 13 October, 2021. Descarcări-14. Vizualizări-313
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3