IBN
Închide

Afișare rezultate

Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "ameliorare"
Aprecieri fenotipice şi genotipice la soiurile de fasoliţă (Vigna unguiculata (L.) Walp.)
Celac Valentin
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(48) / 2018 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 14 May, 2018. Descarcări-15. Vizualizări-811
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Particularităţile biologice, genetice şi ameliorative ale lintei (Lens culinaris Medik.)
Celac Valentin
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(44) / 2017 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 29 May, 2017. Descarcări-17. Vizualizări-759
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Leguminoasele pentru boabe create – sursă esenţială de proteină
Celac Valentin
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos”
Nr. 1(40) / 2016 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687
Disponibil online 3 May, 2016. Descarcări-47. Vizualizări-953
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3