Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "linte"
Particularităţile biologice, genetice şi ameliorative ale lintei (Lens culinaris Medik.) |
Celac Valentin |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 1(44) / 2017 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 29 May, 2017. Descarcări-17. Vizualizări-758 |
Leguminoasele pentru boabe create – sursă esenţială de proteină |
Celac Valentin |
Revista de Ştiinţă, Inovare, Cultură şi Artă „Akademos” |
Nr. 1(40) / 2016 / ISSN 1857-0461 /ISSNe 2587-3687 |
Disponibil online 3 May, 2016. Descarcări-47. Vizualizări-952 |
Analiza conținutului de substanțe minerale în leguminoase și produse secundare |
Mazur Mihail, Ciochirlan Dorina |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.2. 2023. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-957-7 (Vol.2). |
Disponibil online 15 November, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-125 |
1-3 of 3