Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "aluat"
Effects of defatted walnut meal as a potential ingredient in bread: physicochemical, rheological, functional and sensory properties |
Bantea-Zagoreanu Valentina |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 1 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 16 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-280 |
Studiul metodei de preparare a chiflelor din bucăți de aluat refrigerate |
Palea Alexandr |
Oportunități de implicare a tinerilor în procesul de cercetare |
Ediția a III-a. 2023. . ISBN 978-9975-88-113-5. |
Disponibil online 10 October, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-119 |
Tradiții și tehnologii a pâinii cu maia cu adaos de semințe de Cannabis sativa L. |
Negoiţa Cătălina |
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri |
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0. |
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-118 |
1-3 of 3