IBN
  



  














    
  


  
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "aluat"
Effects of defatted walnut meal as a potential ingredient in bread: physicochemical, rheological, functional and sensory properties
Bantea-Zagoreanu Valentina
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 16 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-280
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Studiul metodei de preparare a chiflelor din bucăți de aluat refrigerate
Palea Alexandr
Oportunități de implicare a tinerilor în procesul de cercetare
Ediția a III-a. 2023. . ISBN 978-9975-88-113-5.
Disponibil online 10 October, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-119
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tradiții și tehnologii a pâinii cu maia cu adaos de semințe de Cannabis sativa L.
Negoiţa Cătălina
Tradiţii. Tehnologii. Simboluri
Ediţia 1-a. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-3623-2-0.
Disponibil online 24 November, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3