IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-2(2) pentru cuvîntul-cheie "caramel"
Diferența dintre mierea naturală și cea artificială
Lotcă Cristina
Instruire prin cercetare pentru o societate prosperă
Ediția 10, Vol.3. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-46-716-2.
Disponibil online 18 July, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-162
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Use of yellow food dye from safflower petales in producing of caramel
Bantea-Zagoreanu Valentina, Savcenco Alexandra, Baerle Alexei, Tatarov Pavel
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-4. Vizualizări-268
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-2 of 2