IBN
  



  














    
  


    
Închide

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "Cream"
The use of seedless grape varieties for developing dairy-free creams
Cropotova Janna, Popel Svetlana, Draganova Elena, Parşacova Lidia, Colesnicenco Alexandra
Practical Scientific Institute of Horticulture and Food Technology
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati, Fascicle VI: Food Technology
Nr. 2(41) / 2017 / ISSN 1843-5157 /ISSNe 2068-259X
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-261
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Importanța formulărilor dermatocosmetice cu conținut de uree
Pleșca Cătălina, Guranda Diana, Ciobanu Nicolae, Ciobanu Cristina, Solonari Rodica
Cercetarea în biomedicină și sănătate: calitate, excelență și performanță
2023. Chișinău, Republica Moldova. ISSN 2345-1476.
Disponibil online 18 January, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-81
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Din istoria alimentației populației din Țara Moldovei (sfârșitul sec. al XVI-lea - începutul sec. al XIX-lea): lactatele
Felea Alina
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Umanistice)
Nr. 4(174) / 2023 / ISSN 1811-2668 /ISSNe 2345-1009
Disponibil online 14 November, 2023. Descarcări-5. Vizualizări-167
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-3 of 3