Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "healthy eating"
Analiza compoziției chimice a cărnii de iepure pentru introducerea în alimentația copiilor mici |
Grumeza-Clefos Irina1, Popa Nicolae2 |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2023. Comrat. ISBN 978-9975-83-254-0; 978-9975-83-255-7. |
Disponibil online 25 April, 2023. Descarcări-3. Vizualizări-190 |
Разработка технологии нового десерта функционального назначения |
Kondranina Tatiana, Rodionova Liudmila |
Ştiinţă, educaţie, cultură |
Vol.1. 2016. Комрат. ISBN 978-9975-83-011-9; 9975-83-012-6. |
Disponibil online 8 October, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-288 |
Formarea culturii sănătății copiilor de vârstă preșcolară din perspectiva parteneriatului educațional |
Cojocari Lidia, Cebanu (Slutu) Lilia |
Sănătate Publică, Economie şi Management în Medicină |
Nr. 1(94) / 2023 / ISSN 1729-8687 /ISSNe 2587-3873 |
Disponibil online 23 June, 2023. Descarcări-13. Vizualizări-192 |
A strategic approach towards changing consumer eating behavior through a novel e-platform “chef2plate” |
Cropotova Janna1, Suciu George2, Vulpe Alexandru3 |
1 Technical University of Moldova, 2 Beia Consult International, 3 University Politehnica of Bucharest |
Advances in Intelligent Systems and Computing |
Ediția a 5-a, Vol. 569. 2017. Dusseldorf, Germania. ISSN 21945357. |
Disponibil online 15 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-280 |
1-4 of 4