Afișare rezultate |
Afisarea articolelor 1-3(3) pentru cuvîntul-cheie "nucă"
Utilizarea materiei prime autohtone pentru obţinerea cărbunelui activat |
Guțu Crina |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor |
Vol.1. 2019. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-588-6. |
Disponibil online 23 March, 2020. Descarcări-3. Vizualizări-551 |
Quality assessment of the toffee with sweeteners and dye from walnut septum or kernel’s pellicle |
Bantea-Zagoreanu Valentina, Sandu Iuliana, Baerle Alexei, Tatarov Pavel |
Technical University of Moldova |
Journal of Engineering Sciences |
Nr. 2 / 2023 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482 |
Disponibil online 11 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-208 |
Nucile – componente importante ale patrimoniului gastronomic moldav |
Suhodol (Motruc) Natalia12, Cazac Viorica2, Babcenco Coralia2 |
Tradiţii şi procese etnice |
Ediția 4. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-84-188-7. |
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-6. Vizualizări-197 |
1-3 of 3