IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2012
Tirajul revistei   
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-03-29 14:57
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Vol. 12 / i23 / 2023  (3 din 12)1    
 2023  (3 din 12)3    
Vol. 12, i23 1
Vol. 12, i21 1
Vol. 12, i14 1
 2022  (2 din 12)2    
Vol. 11, i22 1
Vol. 11, i14 1
 2021  (1 din 12)1    
Vol. 10, i2 1
 2020  (1 din 12)1    
Vol. 9, i6 1
imagine

pISSN: 2304-8158
eISSN: 2304-8158
Foods
Factor de impact CiteScore 2022 - 5.8
Factor de impact SJR 2022 - 0.771
Factor de impact SNIP 2022 - 1.302

În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2020 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateDOI
Articole72428417
Volume7114632
Total14357473

Vizualizări   339Descărcări   14

Conţinutul numărului de revistă

Impact of dairy ingredients on wheat flour dough rheology and bread properties 0-0

DOI: 10.3390/foods9060828

Iuga Mădălina , Boeştean Olga , Ghendov-Moşanu Aliona , Mironeasa Silvia