IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-13 15:13
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90) 14CZU
Nr. 1(89) 9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88) 10CZU
Nr. 1(87) 8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86) 7CZU
Nr. 1(85) 8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84) 15CZU
Nr. 3-4(81-82) 16CZU
Nr. 1-2(79-80) 15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78) 8CZU
Nr. 5(77) 10CZU
Nr. 4(76) 9CZU
Nr. 3(75) 10CZU
Nr. 1-2(73-74) 14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72) 16CZU
Nr. 4(70) 13CZU
Nr. 3(69) 10CZU
Nr. 2(68) 15CZU
Nr. 1(67) 11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66) 19CZU
Nr. 4(64) 12CZU
Nr. 3(63) 12CZU
Nr. 2(62) 12CZU
Nr. 1(61) 11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60) 23CZU
Nr. 4(58) 14CZU
Nr. 3(57) 14CZU
Nr. 2(56) 12CZU
Nr. 1(55) 13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54) 15CZU
Nr. 5(53) 14CZU
Nr. 4(52) 14CZU
Nr. 3(51) 14CZU
Nr. 2(50) 15CZU
Nr. 1(49) 17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48) 16CZU
Nr. 5(47) 20CZU
Nr. 4(46) 22CZU
Nr. 3(45) 26CZU
Nr. 2(44) 26CZU
Nr. 1(43) 20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (27.05.2022-27.05.2024)
  • C (21.07.2014-17.07.2017)
  • C (27.06.2013-27.06.2014)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792616133424374148
Volume41336852044
Total6202952985468

Vizualizări   415Descărcări   25

Conţinutul numărului de revistă

Introducere 3-4
Reacţii faţă de embargoul impus de Rospotrebnadzor 5-5
Pentru a concura pe arena mondială vinificatorii moldoveni trebuie să respecte strict cerinţele de stil şi calitate 6-6
Preaşca Ion
Cu privire la problema calităţii vinurilor şi a produselor alimentare 7-7
Duca Gheorghe , Găină Boris
Valoarea alimentară şi proprietăţile terapeutice ale strugurilor şi vinurilor 8-10
Găină Boris
Cultura consumului de vin 11-12

CZU: 663.22:663.2/25

Ponomariova Irina , Cogălniceanu Tatiana , Tcaciuc Liudmila , Roşca Tamara , Diacov Tatiana , Chiriac Alexandra
Micоtoxinele şi vinurile ecologice 13-14

CZU: 663.227

Craveţ Natalia
Obţinerea vinurilor ecologice în Republica Moldova 15-16

CZU: 663.227

Craveţ Natalia
Conţinutul microelementelor şi metalelor grele în diferite sucuri şi vinuri 17-19

CZU: 631.8.634.8

Grigheli Gheorghe , Dadu Constantin , Chiriliuc Vladimir , Tcacenco Andrei
Deşeurile vinicole ce conţin albastru de Prusia II. Impactul lor asupra mediului ambiant 20-22

CZU: 663.252.6+661.872.844

Bounegru Tudor
Unele aspecte ce ţin de desfăşurarea sezonului de procesare a strugurilor 23-24
Rusu Emilian
Reglementarea domeniului băuturilor alcoolice - un pas sigur în integrarea europeană a Republicii Moldova 25-26

CZU: 613.81:663.5

Antohi Maria , Ponomariova Irina , Chiriac Alexandra , Roşca Tamara , Tcaciuc Liudmila , Diacov Tatiana , Cogălniceanu Tatiana , Sava Angela
Acţiunea condiţiilor de cultivare şi a elementelor agrotehnice de bază asupra productivităţii soiului pentru masă Guzun 27-29

CZU: 634.8:63.526.32

Cucu Valentina
Apariţia şi evoluţia viţei-de-vie în spaţiul dintre Nistru şi Prut 30-30
Bratco Dumitru , Haheu Vasile
Etapele selecţiei clonale la viţa-de-vie în Republica Moldova 31-33

CZU: 634.8:631.527(478.9)

Cazac Fiodor , Mîţu Alexei
Развитие столового виноградарства в Молдове 34-35

CZU: 634.8:581.5

Даду Виталий
Инновационные пути развития виноградарства Украины 36-37
Власов В.
Centru ştiinţifico-didactic de notorietate naţională şi internaţională 38-38
Cimpoieş Gheorghe
Bastion al gândirii hortiviticole 39-40
Balan Valerian
Curiozităţi 41-41