IBN
Close
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXZ
ЗСЭ

Despre revistă
Cautare
Domenii de acreditare
Domenii ştiinţifice
Acces la textul integral
Anul fondării  2006
Fondatori
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Tirajul revistei   100
Vizibilitate internațională
Caracteristica articolelor
Limba de publicare
Ultima descărcare din IBN:
2023-08-09 16:50
Colegiul de redacţie
Vizibilitatea autorilor

Numărul curent

  Nr. 2 / 2023  (2 din 2)14    CZU
 2023  (2 din 2)23    
Nr. 2(90) 14CZU
Nr. 1(89) 9CZU
 2022  (2 din 2)18    
Nr. 2(88) 10CZU
Nr. 1(87) 8CZU
 2021  (2 din 2)15    
Nr. 2(86) 7CZU
Nr. 1(85) 8CZU
 2019  (3 din 6)46    
Nr. 5-6(83-84) 15CZU
Nr. 3-4(81-82) 16CZU
Nr. 1-2(79-80) 15CZU
 2018  (5 din 6)51    
Nr. 6(78) 8CZU
Nr. 5(77) 10CZU
Nr. 4(76) 9CZU
Nr. 3(75) 10CZU
Nr. 1-2(73-74) 14CZU
 2017  (5 din 6)65    
Nr. 5-6(71-72) 16CZU
Nr. 4(70) 13CZU
Nr. 3(69) 10CZU
Nr. 2(68) 15CZU
Nr. 1(67) 11CZU
 2016  (5 din 6)66    
Nr. 5-6(65-66) 19CZU
Nr. 4(64) 12CZU
Nr. 3(63) 12CZU
Nr. 2(62) 12CZU
Nr. 1(61) 11CZU
 2015  (5 din 6)76    
Nr. 5-6(59-60) 23CZU
Nr. 4(58) 14CZU
Nr. 3(57) 14CZU
Nr. 2(56) 12CZU
Nr. 1(55) 13CZU
 2014  (6 din 6)89    
Nr. 6(54) 15CZU
Nr. 5(53) 14CZU
Nr. 4(52) 14CZU
Nr. 3(51) 14CZU
Nr. 2(50) 15CZU
Nr. 1(49) 17CZU
 2013  (6 din 6)130    
Nr. 6(48) 16CZU
Nr. 5(47) 20CZU
Nr. 4(46) 22CZU
Nr. 3(45) 26CZU
Nr. 2(44) 26CZU
Nr. 1(43) 20CZU
imagine

pISSN: 1857-3142
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Categoria:
  • C (27.05.2022-27.05.2024)
  • C (21.07.2014-17.07.2017)
  • C (27.06.2013-27.06.2014)

Revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” este o publicaţie specializată, ştiinţifico-practică, care inserează articole şi relatări despre cercetări în domeniile horticulturii, viticulturii, vinificației şi tehnologiilor alimentare şi rezultatele lor. Fondatorul revistei este Instituţia Publică Institul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare din Republica Moldova Articolele publicate în revista ,,Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia” sunt selectate de către Consiliul Ştiinţific al IP IŞPHTA, obligatoriu sunt recenzate de un specialist în domeniul ştiinţific respectiv, decizia finală de publicare aparţine Colegiului de Redacţie. Fiecare articol posedă propriul cod CZU (Clasificarea Zecimală Universală), identificator DOI (Digital Object Identifier). Fiecare autor poseda identificatorul unic ORCID (Open Researcher and Contributor ID). Fiecare articol este însoţit de un rezumat/abstract în limba romana sau într-o limbă de circulaţie internaţională. Cuvintele-cheie ale articolului sunt prezentate în limba romană şi într-o limbă de circulaţie internaţională. Utilizatorii IBN au acces imediat şi liber


În ajutorul Colegiului de redacție în procedura de evaluare a revistei.
Notă: Descărcați formularele și completați cu datele lipsă.
Disponibil în IBN pentru perioada:
2013 - 2023
Clasificate
ÎnregistrateAccesateDescărcateCZUJELDOI
Articole5792581403407374148
Volume41333162044
Total6202914565451

Vizualizări   1017Descărcări   71

Conţinutul numărului de revistă

Recomandări privind utilizarea borhotului de cereale în calitate de fertilizant pentru culturile de câmp (Aprobate la Consiliul științific al ISPHTA) 2-9

CZU: 661.722+664.6/7+636.087.1

Bounegru Tudor , Stiţiuc Mihail , Plămădeală Vasile , Ciuris Andrei
Сера и виноград 10-12

CZU: 631.41+634.8

Даду Константин , Григель Г.
Цинк и виноград 13-18

CZU: 631.41+634.8

Григель Г. , Даду Константин
Particularitățile de cultivare și evaluarea potențialului oenologic al soiului Viorica pentru producerea vinurilor organice, cu indicație geografică și denumire de origine (Ig și Dop)   19-26

CZU: 634.85.631.5:632

Cuharschi Mihail , Cebanu Vitalie , Taran Nicolae , Craveţ Natalia , Antoci Alexandru , Degteari Vladimir
Modificările cantitative și calitative privind dezvoltarea culturilor nucifere în ultimii ani 26-28

CZU: 634.1:6.94

Mladinoi Vasile
Cultura cătinii-albe 28-30

CZU: 634.743:631.5

Caraman Ion , Gherasimova Elena , Tcaci Valentina
Chifle cu inulină pentru alimentație sănătoasă   31-34

CZU: 664.66

Popel Svetlana , Draganova Elena , Pîrgari Elena , Parşacova Lidia , Cropotova Janna , Colesnicenco Alexandra , Albul (Zîreanova) Elena , Vîcerova Larisa , Pujailo Evdochia
Технология майонезных  соусов как функциональных продуктов питания 35-37

CZU: 664.346

Паршакова Лидия , Попель Светлана , Пыргарь Елена , Драганова Елена , Колесниченко Александра , Зырянова Елена , Пужайло Евдокия , Вычерова Л.
Viziuni asupra calității produselor lactate. 4. Brânză proaspătă 38-40

CZU: 637.1:637.147.34

Iorga Eugen , Voitco Elena , Achimova Tatiana , Rabotnicova Liudmila , Crucirescu Diana
Mihail Cuharschii - model de cucerire a Olimpului șiințific 41-41

CZU: 63(478)(092)

Dadu Constantin