Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
599 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-25 13:36
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.256.1 (2)
Wine. Winemaking. Oenology (449)
SM ISO690:2012
PRIDA, Ion, KRAJEVSKAIA, Alla, IALOVAIA, Antonina, STURZA, Rodica, CHIRCA, Elena. Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2016, nr. 1(61), pp. 35-39. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142

Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie

Optimizing the antiseptic properties of sulfur dioxide used in wine making

CZU: 663.256.1

Pag. 35-39

Prida Ion1, Krajevskaia Alla1, Ialovaia Antonina1, Sturza Rodica2, Chirca Elena2
 
1 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 17 iunie 2019