Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2023-04-25 13:36 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
663.256.1 (2) |
Wine. Winemaking. Oenology (449) |
![]() PRIDA, Ion, KRAJEVSKAIA, Alla, IALOVAIA, Antonina, STURZA, Rodica, CHIRCA, Elena. Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2016, nr. 1(61), pp. 35-39. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||||||
Numărul 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142 | ||||||
|
||||||
CZU: 663.256.1 | ||||||
Pag. 35-39 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|
Google Scholar Export
<meta name="citation_title" content="Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie"> <meta name="citation_author" content="Prida Ion"> <meta name="citation_author" content="Krajevskaia Alla"> <meta name="citation_author" content="Ialovaia Antonina"> <meta name="citation_author" content="Sturza Rodica"> <meta name="citation_author" content="Chirca Elena"> <meta name="citation_publication_date" content="2016/03/17"> <meta name="citation_journal_title" content="Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia"> <meta name="citation_volume" content="61"> <meta name="citation_issue" content="1"> <meta name="citation_firstpage" content="35"> <meta name="citation_lastpage" content="39"> <meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/35-39_20.pdf">