Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie
Close
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
600 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-04-25 13:36
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
663.256.1 (2)
Wine. Winemaking. Oenology (449)
SM ISO690:2012
PRIDA, Ion, KRAJEVSKAIA, Alla, IALOVAIA, Antonina, STURZA, Rodica, CHIRCA, Elena. Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2016, nr. 1(61), pp. 35-39. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 1(61) / 2016 / ISSN 1857-3142

Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit în vinificaţie

Optimizing the antiseptic properties of sulfur dioxide used in wine making

CZU: 663.256.1

Pag. 35-39

Prida Ion1, Krajevskaia Alla1, Ialovaia Antonina1, Sturza Rodica2, Chirca Elena2
 
1 ÎTŞ „OenoConsulting” SRL,
2 Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 17 iunie 2019


Google Scholar Export

<meta name="citation_title" content="Optimizarea proprietăţilor antiseptice ale dioxidului de sulf folosit &icirc;n vinificaţie">
<meta name="citation_author" content="Prida Ion">
<meta name="citation_author" content="Krajevskaia Alla">
<meta name="citation_author" content="Ialovaia Antonina">
<meta name="citation_author" content="Sturza Rodica">
<meta name="citation_author" content="Chirca Elena">
<meta name="citation_publication_date" content="2016/03/17">
<meta name="citation_journal_title" content="Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia">
<meta name="citation_volume" content="61">
<meta name="citation_issue" content="1">
<meta name="citation_firstpage" content="35">
<meta name="citation_lastpage" content="39">
<meta name="citation_pdf_url" content="https://ibn.idsi.md/sites/default/files/imag_file/35-39_20.pdf">