Utilizarea raţională a compuşilor nutriţionali valoroşi ai laptelui ce se conţin în zer
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
603 28
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-29 20:35
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637·1 (6)
Produce of domestic (farmyard) animals and game (304)
SM ISO690:2012
MELEŞCO, Sofia. Utilizarea raţională a compuşilor nutriţionali valoroşi ai laptelui ce se conţin în zer. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 412-415. ISBN 978-9975-64-246-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34, 2013
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii "
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Utilizarea raţională a compuşilor nutriţionali valoroşi ai laptelui ce se conţin în zer

CZU: 637·1

Pag. 412-415

Meleşco Sofia
 
Universitatea Tehnică a Moldovei
 
 
Disponibil în IBN: 21 martie 2019


Rezumat

In terms of global trends with clearly pronounced direction properties, which has a special value for the preservation and promotion of health, the role of the whey as a product with proven functional properties has increased significantly. This is the reason why whey and its active components are increasingly used in human food and animal feed, pharmaceuticals and biotechnology. Modern developments in biochemistry, microbiology and more sophisticated technologies are integrated in the whey industry and allow the manufacturing of high quality and safe food products.

Cuvinte-cheie
whey, Protein, milk, Nutrients