Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră
Close
Articolul precedent
Articolul urmator
731 28
Ultima descărcare din IBN:
2024-02-29 17:29
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
637·136·5 (1)
Produce of domestic (farmyard) animals and game (297)
SM ISO690:2012
BARBAROȘ, Maria-Marcela, BUREŢ, Elena, COEV, Ghenadii. Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră. In: Zootehnie şi biotehnologii , 27 septembrie 2013, Chișinău. Chisinau, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 34, pp. 416-418. ISBN 978-9975-64-246-0.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Zootehnie şi biotehnologii
Vol. 34, 2013
Conferința "Zootehnie şi biotehnologii "
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Culturi de bacterii lactice pentru fermentarea laptelui de capră

CZU: 637·136·5

Pag. 416-418

Barbaroș Maria-Marcela, Bureţ Elena, Coev Ghenadii
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
Disponibil în IBN: 21 martie 2019


Rezumat

Were selected starins of Streptococcus thermophilus and Lactobacillus bulgaricus and created a simbiotic culture for fermentation of goat milk. As a result of research found that szmbiotic culture developed activelz fermenting goat milk and yogurt quality obtained with the technical condition given product. The data obtained demonstrates that symbiotically culture developed consisting of autochthonous stains of therrmophilic lactic acid bacteria can be successfully used in the manufacture of goat milk yogurt, which is a useful body and preferably both children and adults as well.

Cuvinte-cheie
Streptococcus thermophilus, autochthonous strains, simbiotic culture, yogurt