Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-04 09:41 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
621.56:664.8.037 (1) |
Pneumatic energy, machinery and tools. Refrigeration (62) |
Preservation of organic edible substances. Candying, crystallizing. Sterilization. Pasteurization. Canning. Freeze-drying. Preservation of plant, vegetable products (95) |
![]() VOLCONOVICI, Liviu, CERNEI, Mihai, VOLCONOVICI, Augustin, ROTARI, Viorel, CREŢU, Victor, DRUTA, Tatiana, BABAN, O, MALAI, Leonid. Determinarea şi aprecierea parametrilor procesului de păstrare a fructelor şi legumelor cu utilizarea frigului natural. In: Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare, Ed. Editia I, 2005, 21-24 septembrie 2005, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Energetică al Academiei de Științe a Moldovei, 2005, Ediția I, pp. 711-714. ISBN 9975-62-145-7. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare Ediția I, 2005 |
||||||
Conferința "Energetica Moldovei" Editia I, 2005, Chișinău, Moldova, 21-24 septembrie 2005 | ||||||
|
||||||
CZU: 621.56:664.8.037 | ||||||
Pag. 711-714 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
|