Determinarea şi aprecierea parametrilor procesului de păstrare a fructelor şi legumelor cu utilizarea frigului natural
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
1062 25
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-04 09:41
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
621.56:664.8.037 (1)
Energie pneumatică, mașini și scule. Refrigerare (61)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (94)
SM ISO690:2012
VOLCONOVICI, Liviu, CERNEI, Mihai, VOLCONOVICI, Augustin, ROTARI, Viorel, CREŢU, Victor, DRUTA, Tatiana, BABAN, O, MALAI, Leonid. Determinarea şi aprecierea parametrilor procesului de păstrare a fructelor şi legumelor cu utilizarea frigului natural. In: Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare, Ed. Editia I, 2005, 21-24 septembrie 2005, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Energetică al Academiei de Științe a Moldovei, 2005, Ediția I, pp. 711-714. ISBN 9975-62-145-7.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare
Ediția I, 2005
Conferința "Energetica Moldovei"
Editia I, 2005, Chișinău, Moldova, 21-24 septembrie 2005

Determinarea şi aprecierea parametrilor procesului de păstrare a fructelor şi legumelor cu utilizarea frigului natural

CZU: 621.56:664.8.037

Pag. 711-714

Volconovici Liviu1, Cernei Mihai1, Volconovici Augustin2, Rotari Viorel2, Creţu Victor1, Druta Tatiana1, Baban O1, Malai Leonid1
 
1 Universitatea Agrară de Stat din Moldova,
2 Institutul de Energetica al AŞM
 
 
Disponibil în IBN: 2 august 2018