IBN
  



  













    
  


    
Close

Afișare rezultate

SM ISO690:2012
Afisarea articolelor 1-4(4) pentru cuvîntul-cheie "capacitate antioxidantă"
The impact of berry powders on the quality parameters of functional food products
Popovici Violina
Technical University of Moldova
Perspectivele şi Problemele Integrării în Spaţiul European al Cercetării şi Educaţiei
Vol.8, Partea 1. 2021. Cahul. ISBN 2587-3563.
Disponibil online 13 December, 2021. Descarcări-20. Vizualizări-344
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The determination of oxidation behavior of white wines produced from local and european grape varieties using spectrophotometric method
Scutaru Iurie, Balanuţă Anatol, Zgardan Dan
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 4 / 2018 / ISSN 2587-3474 /ISSNe 2587-3482
Disponibil online 20 March, 2019. Descarcări-38. Vizualizări-970
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cuantificarea potențialului de substanțe biologic active din soiul autohton Rara Neagră în condiții de microvinificare la UTM
Chiroșca Nicoleta
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a studenţilor, masteranzilor şi doctoranzilor
Vol.1. 2020. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-45-632-6.
Disponibil online 24 June, 2020. Descarcări-7. Vizualizări-470
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluarea și aprecierea capacității antioxidante a substanțelor bioactive din cătina-albă (hippophae rhamnoides)
Cebanu Natalia
Materialele conferinţei ştiinţifice a studenţilor
Ediția 67. 2018. Chişinău. ISBN 978-9975-76-246-5.
Disponibil online 3 February, 2020. Descarcări-27. Vizualizări-664
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
 

1-4 of 4