IBN
Close
Scutaru Iurie
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani
Proiecte(3)
ORCiD
Scopus Author ID

Articole în reviste din RM - 7. Publicaţii la conferinţe din RM - 26. Publicaţii peste hotare - 2.
Publicații indexate în SCOPUS - 3.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012
DOC
ISO 620L2021Clasificate
  • 3. Articole în reviste din RM
  • 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
  • 3.1.2.Articole în reviste de cat. B+ - 2
  • 3.1.4.Articole în reviste de cat. C - 1
  • 3.1.5.Articole în reviste științifice din RM (până în 2009) - 1
  • 3.2.Articole în alte reviste din RM - 3
  • 4. Articole în reviste de peste hotare
  • 4.2.Articole în reviste din Scopus - 1
  • 5. Publicaţii la manifestări din RM
  • 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 6
  • 5.2.Publicații la manifestări științifice din RM indexate în Scopus - 1
  • 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 19
  • 6. Publicații la manifestări științifice de peste hotare
  • 6.2.Publicații la manifestări științifice indexate în Scopus - 1

2022 - 17

Comparison of a Rapid Light-Induced and Forced Test to Study the Oxidative Stability of White Wines
Celotti Emilio1 , Lazaridis Georgios1 , Figelj Jakob1 , Scutaru Iury2 , Natolino Andrea1
1 University of Udine,
2 Technical University of Moldova
Molecules (Basel, Switzerland)
Nr. 1(27) / 2022 / ISSN - / ISSNe 1420-3049
Disponibil online 12 January, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-139
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ecological potential of interspecific rhizogenic grapes varietes for production of biodrinks
Scutaru Iury1 , Arhip Vasile1 , Botnari V.2 , Alexandrov Eugeniu2
1 Technical University of Moldova,
2 Institute of Genetics, Physiology and Plant Protection
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 23 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-44
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Evaluation of the polyphenols potential from grape vinification residues of Rara Neagră and Malbec grapes varieties harvested from Purcari area
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Druţă Vadim
Technical University of Moldova
Ecological and environmental chemistry - 2022
Ediția 7, R, Vol.1. 2022. Chisinau. ISBN 978-9975-159-06-7..
Disponibil online 16 March, 2022. Descarcări-0. Vizualizări-84
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Extracția comparativă a compușilor fenolici cu activitate biologică din tescovina din struguri roșii de Feteasca Neagră
Scutaru Iurie , Druţă Vadim
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-10. Vizualizări-197
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Extracția polifenolilor din tescovina de struguri de Malbec și Rara Neagră
Scutaru Iurie , Druţă Vadim
Universitatea Tehnică a Moldovei
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-164
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Extraction of polyphenols from the Malbec and Rara Neagră grapes pomace
Scutaru Iury , Druţă Vadim
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-86
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Oxidative-reducing processes in winemaking
Scutaru Iury , Sturza Rodica , Gherdelescu Lucia
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-22
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pinking effect in white wines and its removal with experimental activated carbon AC-C
Scutaru Iury1 , Pușcă Ion2
1 Technical University of Moldova,
2 Purcari Wineries Group
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-27
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
Journal of Engineering Sciences
Nr. 1 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 3 April, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-137
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-121
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Possibility and necessity of tartaric acid production in the Republic of Moldova
Reşitca Vladislav1 , Balanuţă Anatol1 , Scutaru Iury1 , Covaci Ecaterina1 , Codrean (Sclifos) Aliona1 , Patraș Antoanela2 , Borta Ana-Maria1
1 Technical University of Moldova,
2 “Ion Ionescu de la Brad” Iasi University of Life Sciences
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-1. Vizualizări-118
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Reduction of the impact of gray rot of cabernet-sauvignon and pinot gris grapes on the fermenting must with the help of active carbon AC-C
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Arhip Vasile
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-29
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Retention of wine pollutants on chemically modified clays with dendrimers
Hortolomeu Andreea1 , Mirila Diana-Carmen1 , Didi Mohamed Amine2 , Sturza Rodica3 , Scutaru Iury3 , Nistor Ileana-Denisa1
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau,
2 University of Belkaïd Abou Bekr Tlemcen,
3 Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-29
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Study of the comparative extraction of phenolic compounds with biological activity from pomace of Feteasca Neagră grapes
Scutaru Iury , Druţă Vadim
Technical University of Moldova
The closing conference of the Intelligent valorisation of agro-food industrial wastes project, 2SOFT/1.2/83
2022. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-6-7.
Disponibil online 9 March, 2022. Descarcări-6. Vizualizări-117
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The impact of experimental activated carbons on polyphenol oxidase activity in must and wine
Scutaru Iury , Codrean (Sclifos) Aliona , Moga Georgeta
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-26
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The influence of microorganisms on beer quality
Codrean (Sclifos) Aliona , Scutaru Iury
Technical University of Moldova
Journal of Engineering Sciences
Nr. 2 / 2022 / ISSN 2587-3474 / ISSNe 2587-3482
Disponibil online 14 June, 2022. Descarcări-4. Vizualizări-157
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Treatment of red wines from local and european varieties with activated carbon: the impact on chromatic parameters
Scutaru Iury , Adomnița Mihai , Codrean (Sclifos) Aliona
Technical University of Moldova
Modern Technologies in the Food Industry
R. 2022. Chișinău, Republica Moldova. ISBN (pdf) 978-9975-45-851-1 (PDF).
Disponibil online 25 January, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-23
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2021 - 4

Influence of preservation procedures on bioactive compounds in sea buckthorn
Turculeț Nadejda1 , Ghendov-Moşanu Aliona1 , Sturza Rodica1 , Macari Artur1 , Scutaru Iury1 , Popa Sergiu2
1 Technical University of Moldova,
2 State Agrarian University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-8. Vizualizări-293
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The effect of modified aluminosilicate lamelae on protein and polyphenolic compounds in white wine
Hortolomeu Andreea1 , Mirila Diana-Carmen1 , Elhabiri Sid Ahmed2 , Didi Mohamed Amine2 , Scutaru Iury3 , Sturza Rodica3 , Nistor Ileana-Denisa1 , Azzouz Abdelkrim4
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau,
2 University of Belkaïd Abou Bekr Tlemcen,
3 Technical University of Moldova,
4 University of Quebec at Montreal
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-2. Vizualizări-159
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The possibility and necessity to production of tartaric acid in Republic of Moldova
Musteatsa Grigore , Balanuţă Anatol , Scutaru Iury , Covaci Ecaterina , Codrean (Sclifos) Aliona , Arhip Vasile
Technical University of Moldova
Intelligent Valorisation of Agro-Food Industrial Wastes
2021. Chişinău. ISBN 978-9975-3464-2-9.
Disponibil online 19 October, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-263
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 35