Andronoiu Doina Georgeta
Publicaţii la conferinţe din RM - 6, Descărcări - 40, Vizualizări - 3982
The influence of subtituting NaCl with KCl on telemea cheese: physico – chemical composition, textural and sensorial properties |
Mocanu Gabriel-Dănuț , Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Botez Elisabeta |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 77-78. |
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-18. Vizualizări-731 |
Ohmically heated courgettes (cucurbita pepo var. Obloga) purees especially designed for dysphagia |
Tănase Luiza-Andreea , Olaru Lucian Daniel , Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Seremet (Ceclu) Liliana , Botez Elisabeta |
Microbial Biotechnology |
Ediția 4. 2018. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 80-80. |
Disponibil online 19 February, 2019. Descarcări-14. Vizualizări-698 |
Health benefits of chicken baked meat products enriched with bioactive compounds from vegetal source |
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Ghinea Ioana Otilia , Botez Elisabeta |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 50-51. |
Disponibil online 13 March, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-656 |
Cranberries (Vaccinum Vitis Idaea) potential to develop new functional dairy desserts |
Andronoiu Doina Georgeta , Nistor Oana Viorela , Mocanu Gabriel-Dănuț , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela , Matei (Bujeniță) Viviana Monica , Botez Elisabeta |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 88-89. |
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-649 |
New technological and nutritional improving of pork baked products reformulated with protein emulsions based on dried tomatoes |
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Botez Elisabeta |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 101-102. |
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-1. Vizualizări-571 |
The effect of cranberries (Vaccinum vitis idaea) supplementation on physicochemical, textural and sensorial properties of ice cream |
Nistor Oana Viorela , Andronoiu Doina Georgeta , Mocanu Gabriel-Dănuț , Ursache (Strimbei) Florentina Mihaela , Stoica-Chirica (Pletea) Maria , Botez Elisabeta |
Microbial Biotechnology |
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 103-103. |
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-677 |