IBN
Închide

Tabunșcic Olga

Teze / Rezumate în culegeri - 5, Descărcări - 30, Vizualizări - 1611
XLS PDF DOC
ISO 690-2012

2023 - 2

Rolul porumbului în sistemul culinar al moldovenilor
Tabunșcic Olga , Babcenco Coralia
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 4. 2023. Chişinău. Notograf Prim. 52-52.
Disponibil online 31 July, 2023. Descarcări-15. Vizualizări-262
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Water activity in culinary production
Calmâş Valentina , Tabunșcic Olga , David Loredana
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Ediţia a 27-a, Volumul 1. 2023. Chişinău Republica Moldova. "Print-Caro" SRL. 14-14.
Disponibil online 14 February, 2024. Descarcări-0. Vizualizări-117
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2022 - 3

Chisălița – deliciul de pe vremea bunicilor
Babcenco Coralia , Tabunșcic Olga
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 16-16.
Disponibil online 15 July, 2022. Descarcări-3. Vizualizări-355
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Turtele cu mac – tradiții de preparare
Tabunșcic Olga
Tradiţii şi procese etnice
Ediția 3. 2022. Chişinău. Notograf Prim. 56-56.
Disponibil online 18 July, 2022. Descarcări-11. Vizualizări-663
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Research on the development of recipes for noodles from non bread chickpea flour for people with gluten intolerance
Tabunșcic Olga , Calmâş Valentina , Fedorchukova Svetlana
Competitivitatea şi inovarea în economia cunoaşterii
Ediţia a 26-a. 2022. Chişinău Republica Moldova. Departamentul Editorial-Poligrafic al ASEM. 7-7.
Disponibil online 29 March, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-214
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 5 of 5