Afiliat la Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
Биологическая обработка термофильными молочнокислыми бактериями творожной сыворотки |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Cartaşev Anatolie , Bureţ Elena |
Tendinţe contemporane ale dezvoltării ştiinţei: viziuni ale tinerilor cercetători |
Ediția 4. 2015. Chișinău, Republica Moldova. Universitatea Academiei de Ştiinţe a Moldovei. 64-64. |
Disponibil online 15 February, 2019 |
The technology of nonwaste processing of the whey |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii |
Microbial Biotechnology |
Ediția 2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Institutul de Microbiologie şi Biotehnologie. 102-102. |
Disponibil online 23 May, 2019 |
Разработка технологии получения сывороточных ферментированных напитков |
Bogdan-Golubi Nina , Necrîlova Liudmila , Coev Ghenadii |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 37-40. |
Disponibil online 27 June, 2023 |
Actualitatea utilizării şi prelucrării zerului |
Meleşco Sofia , Necrîlova Liudmila |
International Conference of Young Researchers |
Ediția 9. 2011. Chişinău. Tipogr. Simbol-NP SRL. 49-49. |
Disponibil online 18 May, 2021 |
1-7 of 7