Afiliat la Universitatea Tehnică a Moldovei
Raw-dried salami: influence of initial composition for acceleration of drying |
Macari Artur , Ili Vasile , Baerle Alexei , Mardar Maryna |
Modern Technologies in the Food Industry |
2016. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 225-228. |
Disponibil online 26 July, 2019 |
Starter cultures MF 42–k in the preparation of raw dried sausages |
Ili Vasile |
Modern Technologies in the Food Industry |
2014. Chisinau, Republic of Moldova. Tehnica-Info. 205-209. |
Disponibil online 31 March, 2020 |
Salamuri crud zvintate cu culturi starter mixte |
Ili Vasile , Crucerescu Vladimir , Șendrea Lilia , Cebotari Corina , Macari Artur |
Conferinţa tehnico-ştiinţifică a colaboratorilor, doctoranzilor și studenţilor |
Vol.2. 2014. Chișinău, Republica Moldova. Tehnica-UTM. 3-5. |
Disponibil online 23 June, 2023 |
1-4 of 4