Cuvinte-cheie (6): mass fraction of moisture (1), oil content (sauce,%) acidity (1), fish content (1)
Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 1
Analiza calităţii şi inofensivităţii conservelor de peşte în sos de tomate comercializate pe piaţa de consum din Republica Moldova |
Pavlicenco Natalia , Macari Vasile , Rotaru Alina , Melin S. |
Universitatea Agrară de Stat din Moldova |
Inovații în zootehnie și siguranța produselor animaliere – realizări și perspectivededicata celei de-a 65-a aniversări de la fondarea Institutului științifico-Practic de Biotehnologii în Zootehnie și Medicină Veterinară |
2021. Maximovca. ISBN 978-9975-56-911-8. |
Disponibil online 18 October, 2021. Descarcări-9. Vizualizări-335 |