Sprincean Cătălina
|
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | | |
Dinamica articolelor pe ani | |
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | | | |
Colaborarea autorului | | |
Dinamica descărcărilor pe ani | |
Proiecte | (3) |
Scopus Author IDArticole în reviste din RM - 2. Publicații indexate în SCOPUS -
3. Teze/Rezumate în culegeri -
1.
- 3. Articole în reviste din RM
- 3.1. Articole în reviste științifice din RM (perioada în care au avut categorie de clasificare + 2 numere până la aprobarea statutului de publicație științifică)
- 3.1.1.Articole în reviste de cat. A - 1
- 3.1.3.Articole în reviste de cat. B - 1
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 1
- 5.6.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM indexate în Scopus - 1
2023 - 3
|
Electroactivation: An Advanced Method of Processing of Whey with Medium Protein Content |
Paladii Irina1 , Vrabie Elvira1 , Bologa M.1 , Vrabie Valeria2 , Stepurina Tatiana1 , Polikarpov Albert1 , Sprincean Cătălina1 |
1 Institute of Applied Physics, MSU, 2 Institute of Physiology and Sanocreatology, MSU |
Surface Engineering and Applied Electrochemistry |
Vol. 59, / 2023 / ISSN 1068-3755 / ISSNe 1934-8002 |
Disponibil online 28 December, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-116 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- The Recovery of Alpha-Lactalbumin at the Electroactivation of Whey |
Vrabie Elvira1 , Paladii Irina1 , Bologa M.1 , Ţislinscaia Natalia2 , Polikarpov Albert1 , Stepurina Tatiana1 , Sprincean Cătălina1 , Vrabie Valeria3 |
1 Institute of Applied Physics, MSU, 2 Technical University of Moldova, 3 Institute of Physiology and Sanocreatology, MSU |
IFMBE ProceedingsNanotechnologies and Biomedical Engineering |
Ediția 6. 2023. Chişinău. ISBN 978-9975-72-773-0.. |
Disponibil online 13 October, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-166 |
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Электроактивация – передовой метод обработки молочной сыворотки со средним содержанием белка |
Паладий И.1 , Врабие Эльвира1 , Болога Мирча1 , Врабие Валерия 2 , Степурина Т.1 , Поликарпов А.А.1 , Спринчан К.1 |
1 Институт прикладной физики, ГУМ, 2 Институт физиологии и санокреатологии, ГУМ |
Электронная обработка материалов |
Nr. 4(59) / 2023 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718 |
Disponibil online 30 August, 2023. Descarcări-0. Vizualizări-189 |
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------