IBN
Închide
Stepurina Tatiana Grigori
Cuvinte-cheie (20): electrophysical processing (2), whey (2), level of protein isolation (1)
Dinamica numărului de publicaţii pe ani
Dinamica articolelor pe ani
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani
Colaborarea autorului
Dinamica descărcărilor pe ani

Articole în reviste din RM - 10. Publicaţii la conferinţe din RM - 13. Publicaţii peste hotare - 2.
XLS PDF DOC
SM ISO690:2012

2018 - 5

Recovery of amino acids in protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey at different ph and temperature values
Bologa Mircea1, Stepurina Tatiana2, Polikarpov Albert1, Vrabie Valeria3, Gonciaruc Valeriu1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Vrabie Elvira1
1 Institute of Applied Physics,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
Materials Science and Condensed Matter Physics
Ediția a 9-a. 2018. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-54
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of essential amino acids in protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey
Bologa Mircea1, Stepurina Tatiana2, Vrabie Valeria3, Iliasenco Olga1, Polikarpov Albert1, Gonciaruc Valeriu1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Vrabie Elvira1
1 Institute of Applied Physics,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
Materials Science and Condensed Matter Physics
Ediția a 9-a. 2018. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-63
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Recovery of non-essential amino acids in protein mineral concentrates at electrophysical processing of whey
Bologa Mircea1, Stepurina Tatiana2, Vrabie Valeria3, Polikarpov Albert1, Gonciaruc Valeriu1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Vrabie Elvira1
1 Institute of Applied Physics,
2 State University of Moldova,
3 Institute of Physiology and Sanocreatology
Materials Science and Condensed Matter Physics
Ediția a 9-a. 2018. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 11 February, 2019. Descarcări-3. Vizualizări-60
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Variation of the amino acid content in mineral protein concentrates at electrophysical processing of whey
Vrabie Valeria1, Bologa Mircea2, Paladii Irina2, Stepurina Tatiana3, Polikarpov Albert2, Goncearuc Valeriu2, Sprincean Cătălina2, Vrabie Elvira2
1 Institute of Physiology and Sanocreatology,
2 Institute of Applied Physics,
3 State University of Moldova
Proceedings of the International Conference Modern Technologies, in the Food Industry–2018
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1.
Disponibil online 4 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-21
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Электрическая обработка молочной сыворотки. Роль конструктивных, энергетических и технологических характеристик реакторов
Врабие Эльвира1, Болога Мирча1, Паладий И.1, Степурина Т.2, Врабие Валерия 3, Гончарук В.1, Поликарпов А.А.1, Спринчан К.1
1 Институт прикладной физики АНМ,
2 Молдавский Государственный Университет,
3 Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al AŞM
Электронная обработка материалов
Nr. 4(54) / 2018 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718
Disponibil online 29 October, 2018. Descarcări-0. Vizualizări-123
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2017 - 3

Aspecte ecologice la procesarea electrofizica a zerului
Bologa Mircea1, Paladii Irina1, Vrabie Elvira1, Stepurina Tatiana2, Vrabie Valeria3, Iliasenco Olga1, Sprincean Cătălina1, Policarpov Albert1, Gonciaruc Valeriu1
1 Institutul de Fizică Aplicată al AŞM,
2 Universitatea de Stat din Moldova,
3 Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al AŞM
Microelectronics and Computer Science
Ediția 9. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4264-8-0.
Disponibil online 1 November, 2017. Descarcări-3. Vizualizări-242
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Extragerea fractiilor proteice la procesarea electrofizica a zerului
Bologa Mircea1, Vrabie Elvira1, Stepurina Tatiana2, Vrabie Valeria3, Iliasenco Olga1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Policarpov Albert1, Gonciaruc Valeriu1
1 Institutul de Fizică Aplicată al AŞM,
2 Universitatea de Stat din Moldova,
3 Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al AŞM
Microelectronics and Computer Science
Ediția 9. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4264-8-0.
Disponibil online 1 November, 2017. Descarcări-4. Vizualizări-163
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Variatia consumului de energie la procesarea electrofizica a zerului
Bologa Mircea1, Vrabie Elvira1, Stepurina Tatiana2, Vrabie Valeria3, Iliasenco Olga1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Policarpov Albert1, Gonciaruc Valeriu1
1 Institutul de Fizică Aplicată al AŞM,
2 Universitatea de Stat din Moldova,
3 Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al AŞM
Microelectronics and Computer Science
Ediția 9. 2017. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-4264-8-0.
Disponibil online 1 November, 2017. Descarcări-4. Vizualizări-140
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2016 - 6

11S глобулин семян гинкго: структурно обусловленный ограниченный протеолиз
Степурина Т., Шутов Андрей
Integrare prin cercetare și inovare.Ştiinţe ale naturii și exacte
2016. Chisinau, Republica Moldova. ISBN 978-9975-71-814-1.
Disponibil online 7 April, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-28
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Certain features of electrophysical processing of whey
Bologa Mircea, Paladii Irina, Stepurina Tatiana, Iliasenco Olga, Bîrcă Alic, Polikarpov Albert, Vrabie Valeria, Goncearuk Vladislav, Sprincean Cătălina, Vrabie Elvira
Institute of Applied Physics
Proceedings of the International Conference Modern Technologies, in the food industry–2016Proceedings of the International Conference Modern Technologies, in the food industry–2016
2016. Chisinau, Republic of Moldova. .
Disponibil online 25 July, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-20
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Effect of electrophysical processing, high temperature and PH variations on four whey proteins
Bologa Mircea1, Stepurina Tatiana1, Iliasenco Olga1, Sajin Tudor2, Polikarpov Albert1, Vrabie Valeria1, Goncearuc Vladimir1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Vrabie Elvira1
1 Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova,
2 “Vasile Alecsandri” University of Bacau
Materials Science and Condensed Matter Physics
Editia a 8-a. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-9787-1-2.
Disponibil online 6 August, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-22
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Electrofractionation of protein mineral complexes obtained by electrophysial whey processing
Bologa Mircea1, Stepurina Tatiana1, Iliasenco Olga1, Sajin Tudor2, Polikarpov Albert1, Vrabie Valeria1, Goncearuc Vladimir1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Vrabie Elvira1
1 Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova,
2 “Vasile Alecsandri” University of Bacau
Materials Science and Condensed Matter Physics
Editia a 8-a. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-9787-1-2.
Disponibil online 7 August, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-11
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Electrophysical processing of whey: some experimental details
Bologa Mircea1, Stepurina Tatiana1, Iliasenco Olga1, Sajin Tudor2, Polikarpov Albert1, Vrabie Valeria1, Goncearuc Vladimir1, Paladii Irina1, Sprincean Cătălina1, Vrabie Elvira1
1 Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova,
2 “Vasile Alecsandri” University of Bacau
Materials Science and Condensed Matter Physics
Editia a 8-a. 2016. Chişinău. ISBN 978-9975-9787-1-2.
Disponibil online 6 August, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-19
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
The electrophysical processing for obtaining safe and healthy products
Vrabie Elvira1, Stepurina Tatiana2, Vrabie Valeria3, Sprincean Cătălina1, Paladii Irina1
1 Institute of Applied Physics, Academy of Sciences of Moldova,
2 State University of Moldova,
3 Institutul de Fiziologie şi Sanocreatologie al AŞM
Microbial Biotechnology
Ediția 3. 2016. Chișinău, Republica Moldova. .
Disponibil online 14 March, 2019. Descarcări-0. Vizualizări-29
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2013 - 1

Особенности минерализации белковых концентратов при электрофизической обработкe молочной сыворотки
Болога Мирча, Врабие Эльвира, Степурина Т.
Институт прикладной физики АНМ
Электронная обработка материалов
Nr. 6(49) / 2013 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718
Disponibil online 3 March, 2014. Descarcări-1. Vizualizări-324
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2012 - 1

The comparative analysis of in vitro phaseolin proteolysis by papain at different pH values
Stepurina Tatiana, Rotari Vitalie
State University of Moldova
Studia Universitatis (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Nr. 1(51) / 2012 / ISSN 1814-3237 / ISSNe 1857-498X
Disponibil online 16 December, 2013. Descarcări-2. Vizualizări-309
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2011 - 3

Caracterizarea fazeolinei modificate in vivo
Morari Diana, Stepurina Tatiana, Rotari Vitalie
Universitatea de Stat din Moldova
Studia Universitatis (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Nr. 6(46) / 2011 / ISSN 1814-3237 / ISSNe 1857-498X
Disponibil online 17 December, 2013. Descarcări-4. Vizualizări-312
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Peculiarities of the Electric Activation of Whey
Vrabie Elvira, Bologa Mircea, Stepurina Tatiana, Bologa Alexandru, Polikarpov Albert
Surface Engineering and Applied Electrochemistry
Nr. 1(47) / 2011 / ISSN 1068-3755 / ISSNe 1934-8002
Disponibil online 5 December, 2013. Descarcări-0. Vizualizări-408
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Особенности электрической активации молочной сыворотки
Врабие Эльвира, Болога Мирча, Степурина Т., Болога Александру, Поликарпов А.А.
Институт прикладной физики АНМ
Электронная обработка материалов
Nr. 1(47) / 2011 / ISSN 0013-5739 / ISSNe 2345-1718
Disponibil online 28 March, 2017. Descarcări-1. Vizualizări-192
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2009 - 3

Analiza hidrolizei vicilinei şi fazeolinei de către papaină la PH ACID
Stepurina Tatiana, Gaşina N., Morari Diana, Rotari Vitalie
Universitatea de Stat din Moldova
Studia Universitatis (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Nr. 6(26) / 2009 / ISSN 1814-3237 / ISSNe 1857-498X
Disponibil online 20 November, 2013. Descarcări-3. Vizualizări-352
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 - 20 of 25