Cuvinte-cheie (3): meat semi-finished products and chopped by-products – Cighiri (1), physico-chemical and microbiological (1), indices organoleptic (1)
Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani |
Publicaţii la conferinţe din RM - 1.
Teze/Rezumate în culegeri - 1.
Characteristics regarding the quality and safety of semi-finished meat and by-products shredded at the local producer |
Morari-Pirlog Alisa1 , Curchi Diana2 , Pavlicenco Natalia1 |
1 Technical University of Moldova, 2 Republican Center for Veterinary Diagnostic |
Modern Trends in the Agricultural Higher Education dedicated to the 90th anniversary of the founding of higher agricultural education in the Republic of Moldova |
2023. Chişinău. ISBN (pdf) 978-9975-64-360-3. |
Disponibil online 20 December, 2023. Descarcări-1. Vizualizări-172 |
Electrokinetic’s aspects of phases interactions in O/W food emulsions |
Curchi Diana , Sturza Rodica |
Technical University of Moldova |
Ecological Chemistry |
3rd. 2005. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 9975-62-133-3. |
Disponibil online 14 September, 2021. Descarcări-0. Vizualizări-211 |