Brevete | |||
Dinamica numărului de publicaţii pe ani | |||
Dinamica articolelor pe ani | |||
Distribuirea numărului de pagini publicate pe categorii de reviste și ani | |||
Distribuirea articolelor pe domenii şi ani | |||
Colaborarea autorului | |||
Dinamica descărcărilor pe ani |
ORCiD
Teze/Rezumate în culegeri - 4.
- 5. Publicaţii la manifestări din RM
- 5.1.Publicații la manifestări științifice din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 1
- 5.2.Teze / rezumate în culegerile manifestărilor din RM (incluse în Registrele manifestărilor științifice aprobate de către ANACEC) - 2
- 5.3.Publicații la alte manifestări din RM - 2
- 5.4.Teze / rezumate în culegerile de la alte manifestări din RM - 2
Advanced oxidation processes used in food dyes removal |
Mirila Diana-Carmen1 , Pirvan Madalina-Stefania1 , Platon Nicoleta1 , Didi Mohamed Amine2 , Nistor Ileana-Denisa1 , Azzouz Abdelkrim3 |
1 "Vasile Alecsandri" University of Bacau, 2 University of Belkaïd Abou Bekr Tlemcen, 3 University of Quebec at Montreal |
Modern Technologies in the Food Industry |
2018. Chișinău, Republica Moldova. ISBN 978-9975-87-428-1. |
Disponibil online 3 July, 2019. Descarcări-4. Vizualizări-721 |