Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
582 3 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-09-25 14:57 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.86:664.856 (2) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (628) |
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95) |
SM ISO690:2012 GOLUBI, Roman. Dinamica acumulării resveratrolilor și antranilatului de metil pe durata coacerii strugurilor de soiuri Vitis labrusca. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2018, nr. 1-2(73-74), pp. 22-25. ISSN 1857-3142. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia | ||||||
Numărul 1-2(73-74) / 2018 / ISSN 1857-3142 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.86:664.856 | ||||||
Pag. 22-25 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Detailed study of grape nutrients evolution with high biological impact was performed by applying HPLC and UV-VIS spectrophotometry methods. The experimental results showed an intense accumulation in berries juice of poliphenolic compounds (resveratrols and methyl-anthranilate) in same period of sugars synthese during ripening. Depending on the content of these components deciding the begin of grape harvest in the manufacture of: acidifiers and juices with moderate acidity. |
||||||
Cuvinte-cheie poliphenalic compounds, resveratrols, methylanthraanilate |
||||||
|