Dinamica acumulării resveratrolilor și antranilatului de metil pe durata coacerii strugurilor de soiuri Vitis labrusca
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
582 3
Ultima descărcare din IBN:
2022-09-25 14:57
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.86:664.856 (2)
Viticultură. Viță de vie. Vii (628)
Conservarea substanţelor alimentare organice (în general.) Conservarea produselor din plante, a produselor vegetale (95)
SM ISO690:2012
GOLUBI, Roman. Dinamica acumulării resveratrolilor și antranilatului de metil pe durata coacerii strugurilor de soiuri Vitis labrusca. In: Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia, 2018, nr. 1-2(73-74), pp. 22-25. ISSN 1857-3142.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Pomicultura, Viticultura şi Vinificaţia
Numărul 1-2(73-74) / 2018 / ISSN 1857-3142

Dinamica acumulării resveratrolilor și antranilatului de metil pe durata coacerii strugurilor de soiuri Vitis labrusca

The dynamics of accumulation of resveratrol and methyl anthranilate during the ripening of Vitis labrusca grape variety

CZU: 634.86:664.856

Pag. 22-25

Golubi Roman
 
Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 20 august 2019


Rezumat

Detailed study of grape nutrients evolution with high biological impact was performed by applying HPLC and UV-VIS spectrophotometry methods. The experimental results showed an intense accumulation in berries juice of poliphenolic compounds (resveratrols and methyl-anthranilate) in same period of sugars synthese during ripening. Depending on the content of these components deciding the begin of grape harvest in the manufacture of: acidifiers and juices with moderate acidity.

Cuvinte-cheie
poliphenalic compounds, resveratrols, methylanthraanilate