Etape noi în studiul culturilor bacteriene obţinute din plante de măr, păr și gutui
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
510 5
Ultima descărcare din IBN:
2023-07-14 21:18
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.11/.14:632.35 (2)
Cultura fructelor (1441)
Boli ale plantelor. Dăunători și organisme vătămătoare pentru plante. Protejarea plantelor (977)
SM ISO690:2012
MAGHER, Maria, VOLOŞCIUC, Leonid, TERTEAC, Dumitru. Etape noi în studiul culturilor bacteriene obţinute din plante de măr, păr și gutui. In: Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor, 27 septembrie 2013, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Universitatea Agrară de Stat din Moldova, 2013, Vol. 36 (2), pp. 250-252. ISBN 978-9975-64-249-1.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Horticultură, Viticultură şi vinificaţie, Silvicultură şi grădini publice, Protecţia plantelor
Vol. 36 (2), 2013
Simpozionul "Agricultura Modernă – Realizări şi Perspective"
Chișinău, Moldova, 27 septembrie 2013

Etape noi în studiul culturilor bacteriene obţinute din plante de măr, păr și gutui

CZU: 634.11/.14:632.35

Pag. 250-252

Magher Maria12, Voloşciuc Leonid12, Terteac Dumitru21
 
1 Institutul de Protecţie a Plantelor şi Agricultură Ecologică al AŞM,
2 Institutul Ştiinţifico-Practic de Horticultură şi Tehnologii Alimentare
 
 
Disponibil în IBN: 23 iunie 2019


Rezumat

A microorganism belonging to a class, order, family, genus, and sometimes can be established based on morphological signs and the information we receive in the cultural isolation. The aim of this work was to study the morphology of bacterial cells and determination of cultural and physiological and biochemical characters of microorganisms isolated from plants of apple, pear and quince, suspected of infection with Erwinia amylovora.

Cuvinte-cheie
Bacteria, Erwinia amylovora, determination