Determinarea proprietăților antioxidante a extractelor de resveratrol din struguri
Închide
Articolul precedent
Articolul urmator
771 24
Ultima descărcare din IBN:
2024-01-14 09:36
SM ISO690:2012
ANTOCI, Ana. Determinarea proprietăților antioxidante a extractelor de resveratrol din struguri. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Științe ale naturii și exacte. Științe economice, 26 septembrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2016, SNE, SE, pp. 6-11. ISBN 978-9975-71-682-6. ISSN 1857-2588.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova
SNE, SE, 2016
Conferința "Analele ştiinţifice ale USM. Științe ale naturii și exacte. Științe economice"
Chișinău, Moldova, 26 septembrie 2016

Determinarea proprietăților antioxidante a extractelor de resveratrol din struguri


Pag. 6-11

Antoci Ana
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 25 iulie 2018


Rezumat

Resveratrol (3,4 ‚,5 – trihidroxistilben) representative of stilbenes, is a fitoalexin produced by plants in response to fungal infection Botrytis cinerea, to high concentrations of heavy metal ions, ultraviolet rays or physical injuries. Resveratrol is known for its biological effects, especially the property of yielding hydrogen ions the antioxidant against. In present work were obtained extracts resveratrol from grape and antioxidant properties have been determined through the ABTS assay and DPPH assay.