Articolul precedent |
Articolul urmator |
![]() |
![]() ![]() |
Ultima descărcare din IBN: 2024-01-14 09:36 |
![]() ANTOCI, Ana. Determinarea proprietăților antioxidante a extractelor de resveratrol din struguri. In: Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova: . Științe ale naturii și exacte. Științe economice, 26 septembrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Centrul Editorial-Poligrafic al USM, 2016, SNE, SE, pp. 6-11. ISBN 978-9975-71-682-6. ISSN 1857-2588. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Analele Ştiinţifice ale Universităţii de Stat din Moldova SNE, SE, 2016 |
||||||
Conferința "Analele ştiinţifice ale USM. Științe ale naturii și exacte. Științe economice" Chișinău, Moldova, 26 septembrie 2016 | ||||||
|
||||||
Pag. 6-11 | ||||||
|
||||||
![]() |
||||||
Rezumat | ||||||
Resveratrol (3,4 ‚,5 – trihidroxistilben) representative of stilbenes, is a fitoalexin produced by plants in response to fungal infection Botrytis cinerea, to high concentrations of heavy metal ions, ultraviolet rays or physical injuries. Resveratrol is known for its biological effects, especially the property of yielding hydrogen ions – the antioxidant against. In present work were obtained extracts resveratrol from grape and antioxidant properties have been determined through the ABTS assay and DPPH assay. |
||||||
|