Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
991 4 |
Ultima descărcare din IBN: 2023-12-04 09:30 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
634.8.631.5 (1) |
Viticultură. Viță de vie. Vii (628) |
SM ISO690:2012 MALAESCU, Mihaela, DOBREI, Alin, GHIŢĂ, Alina, DĂRĂBUŞ, Rodica, ILIE, I.. Cercetări privind însuşirile tehnologice ale unor soiuri de struguri pentru vin în condiţiile centrului viticol Recaş
. In: Ştiinţa Agricolă, 2007, nr. 2, pp. 35-37. ISSN 1857-0003. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Ştiinţa Agricolă | ||||||
Numărul 2 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202 | ||||||
|
||||||
CZU: 634.8.631.5 | ||||||
Pag. 35-37 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
Wine quality depends categorically upon the variety cultivated, grape quality at harvesting and upon the vinification technology.With regards to the se aspects,our researches have supervised the evolution of grape maturation in some wine grape varieties cultivated in the private vineyard from the center Recaş,in order to establish the optimal moment for harvesting. Wehave determined the sugar and acid content and the mass
for 100 grapes.We have also performed determinations related to the quantitative and qualitative yield,in order to find out the most proper varieties for the creation of a new sort specific to this vineyard.
|
||||||
Cuvinte-cheie Acidity, product, Sort, Sugar, variety |
||||||
|