Cercetări privind însuşirile tehnologice ale unor soiuri de struguri pentru vin în condiţiile centrului viticol Recaş
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
991 4
Ultima descărcare din IBN:
2023-12-04 09:30
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
634.8.631.5 (1)
Viticultură. Viță de vie. Vii (628)
SM ISO690:2012
MALAESCU, Mihaela, DOBREI, Alin, GHIŢĂ, Alina, DĂRĂBUŞ, Rodica, ILIE, I.. Cercetări privind însuşirile tehnologice ale unor soiuri de struguri pentru vin în condiţiile centrului viticol Recaş . In: Ştiinţa Agricolă, 2007, nr. 2, pp. 35-37. ISSN 1857-0003.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Ştiinţa Agricolă
Numărul 2 / 2007 / ISSN 1857-0003 /ISSNe 2587-3202

Cercetări privind însuşirile tehnologice ale unor soiuri de struguri pentru vin în condiţiile centrului viticol Recaş
CZU: 634.8.631.5

Pag. 35-37

Malaescu Mihaela, Dobrei Alin, Ghiţă Alina, Dărăbuş Rodica, Ilie I.
 
Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului "Regele Mihai I al României"
 
 
Disponibil în IBN: 9 decembrie 2013


Rezumat

Wine quality depends categorically upon the variety cultivated, grape quality at harvesting and upon the vinification technology.With regards to the se aspects,our researches have supervised the evolution of grape maturation in some wine grape varieties cultivated in the private vineyard from the center Recaş,in order to establish the optimal moment for harvesting. Wehave determined the sugar and acid content and the mass for 100 grapes.We have also performed determinations related to the quantitative and qualitative yield,in order to find out the most proper varieties for the creation of a new sort specific to this vineyard.

Cuvinte-cheie
Acidity, product, Sort, Sugar, variety