Articolul precedent |
Articolul urmator |
635 10 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-01-20 20:40 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
621.311:631.3:338.432 (1) |
Electrotehnică (1154) |
Mașini agricole, echipamente și utilaje agricole (168) |
Producție și servicii în funcție de sectoarele economice (1508) |
SM ISO690:2012 BANTAŞ, Roman. Metodologia de determinare a intensităţii energetice la producerea şi prelucrarea produselor agricole. In: Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare, Ed. Ediția III, 2016, 29 septembrie - 1 octombrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Energetică al Academiei de Științe a Moldovei, 2016, Ediția III, pp. 236-239. ISBN 978-9975-4123-5-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare Ediția III, 2016 |
||||||
Conferința "Energetica Moldovei" Ediția III, 2016, Chișinău, Moldova, 29 septembrie - 1 octombrie 2016 | ||||||
|
||||||
CZU: 621.311:631.3:338.432 | ||||||
Pag. 236-239 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In the process of production and processing of agricultural products consumed a certain amount of energy. Under the energy efficiency of agricultural production means a minimum number of energy resources for the production and primary processing units of this type of product, taking into account the actual conditions of production. |
||||||
Cuvinte-cheie Intensitatea energetică, producerea şi prelucrarea produselor agricole, consum de resurse energetice |
||||||
|