Articolul precedent |
Articolul urmator |
981 27 |
Ultima descărcare din IBN: 2024-04-15 16:25 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
620.9:663/664 (2) |
Economia energiei în general (550) |
Microbiologie industrială. micrologie industrială. Fermentare, industrii de fermentare. Industria băuturilor. Industria stimulenților (595) |
Producerea și consevarea alimentelor solide (1477) |
SM ISO690:2012 STRATAN, Alexandru, GRIBINCEA, Corina. Instrumente manageriale în asigurarea eficienţei energetice din industria alimentară. In: Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare, Ed. Ediția III, 2016, 29 septembrie - 1 octombrie 2016, Chișinău. Chișinău, Republica Moldova: Institutul de Energetică al Academiei de Științe a Moldovei, 2016, Ediția III, pp. 68-74. ISBN 978-9975-4123-5-3. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Energetica Moldovei. Aspecte regionale de dezvoltare Ediția III, 2016 |
||||||
Conferința "Energetica Moldovei" Ediția III, 2016, Chișinău, Moldova, 29 septembrie - 1 octombrie 2016 | ||||||
|
||||||
CZU: 620.9:663/664 | ||||||
Pag. 68-74 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
High dependence of food industry for imported energy resources and the need to ensure competitive energy market in terms of changing circumstances, cause enterprises to seek effective management solutions. The paper presents the characteristics of managerial tools and analysis of theoretical approaches and methodological recommendations for their development in order to ensure energy efficiency of the Moldovan food industry and stimulate the rational energy profile of industrial enterprises. |
||||||
Cuvinte-cheie instrumente manageriale, eficienţa energetică, industria alimentară, profilul energetic al întreprinderii |
||||||
|