Efectul hiperconsumului de soia asupra compoziţiei sângelui
Închide
Conţinutul numărului revistei
Articolul precedent
Articolul urmator
709 6
Ultima descărcare din IBN:
2023-02-17 05:38
Căutarea după subiecte
similare conform CZU
633.36:636.028:612.1:57 (1)
Plante de nutreț cu excepţia ierburilor (120)
Zootehnie. Creșterea și înmulțirea animalelor. Creșterea vitelor, a șeptelului. Înmulțirea animalelor domestice (825)
Fiziologie. Fiziologie umană și comparată (725)
Științe biologice în general (3591)
SM ISO690:2012
OLARI, Inga, DUDNIC, Eugeniu, DUDNIC, Natalia. Efectul hiperconsumului de soia asupra compoziţiei sângelui. In: Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii), 2015, nr. 6(86), pp. 56-57. ISSN 1814-3237.
EXPORT metadate:
Google Scholar
Crossref
CERIF

DataCite
Dublin Core
Studia Universitatis Moldaviae (Seria Ştiinţe Reale şi ale Naturii)
Numărul 6(86) / 2015 / ISSN 1814-3237 /ISSNe 1857-498X

Efectul hiperconsumului de soia asupra compoziţiei sângelui
CZU: 633.36:636.028:612.1:57

Pag. 56-57

Olari Inga, Dudnic Eugeniu, Dudnic Natalia
 
Universitatea de Stat din Moldova
 
 
Disponibil în IBN: 24 februarie 2016


Rezumat

Toate schimbările ce au loc la nivelul organelor şi sistemelor de organe se reflectă în compoziţia sângelui, motiv pentru care am ales cercetarea acţiunii consumului sporit de soia asupra unor indici hematologici la şobolanul alb de laborator.

All the changes that occur at the level of organs and systems reflected in the composition of the blood, so we chose the study of the action of increased consumption of soybean on the hematological indicators in white laboratory rat.

Cuvinte-cheie
soia, hiperconsum, sânge, eritrocite, leucocite, hemoglobină,

glicemie.