Conţinutul numărului revistei |
Articolul precedent |
Articolul urmator |
774 7 |
Ultima descărcare din IBN: 2022-01-23 17:33 |
Căutarea după subiecte similare conform CZU |
398.34(478-22) (1) |
Folclor propriu-zis (752) |
SM ISO690:2012 FULEA, Ludmila. Spații destinate pregătirii și păstrării produselor Alimentare. In: Revista de Etnologie şi Culturologie, 2014, nr. 16, pp. 73-77. ISSN 1857-2049. |
EXPORT metadate: Google Scholar Crossref CERIF DataCite Dublin Core |
Revista de Etnologie şi Culturologie | ||||||
Numărul 16 / 2014 / ISSN 1857-2049 /ISSNe 2537-6152 | ||||||
|
||||||
CZU: 398.34(478-22) | ||||||
Pag. 73-77 | ||||||
|
||||||
Descarcă PDF | ||||||
Rezumat | ||||||
In articol se face o sinteză a materialului factologic in raport cu sursele bibliografice, care au ca scop tipologizarea adăposturilor de preparare și păstrare a produselor alimentare și explicarea semnificaţiei acestora. Elucidarea problemei este posibilă prin raportarea acesteia la aspectele etnografice și antropologice. |
||||||
Cuvinte-cheie locuința, vatră, cuptor, horn, foc, beci, alimentaţie |
||||||
|